Proleću „Božićni turnir“

turnir-1Kakva prelepa slika u hali Lagator,pred oko 1500 gledalaca odigrane su finalne utakmice i viđen je dobar i zanimljiv fudbal. Glavnu premiju od 100,000 dinara osvojila je ekipa „Proleće“, koja je bila bolja od ekipe „Bonđorno“ rezultatom 2:0.

U finalnoju utakmici od 21:00 sastali su se dve najbolje ekipe, iskusna ekipa Proleće koju predvodi Vladimir Radivojević (Javor) i Slobodan Maksimović (Loznica)  protiv momaka 95 godište Loznice koje je samim ulaskom u halu dobilo ogroman aplauz.Mladost Loznice nije bila dovoljna da se pobede iskusni fudbaleri koji su ostavili dubok trag u novoj istoriji Loznice. I ako je veliki deo publike bio naklonjen mlađim igračima ipak veliki aplauz zaslužili su momci Nenad Vasiljevića na kraju utakmice.Rezultat je bio 2:0 a moglo jebiti i više golova međutim golman Vićić (Crvena Zvezda) je branio sve, as druge strane ekipa Bonđorna nije imala sreće lopta jednostavno nije htela u Maksimovićevu mrežu.

hala-lagator-turnirKad bi sad na Lagatoru imali sve ove fudbalere koji su nastupili u finalu verovatno da bi Loznica igrala Super ligu.

Na kraju nagrade najboljim uručili su Dejan Stalović član gradskog veća i Željko Marjanović direktor Ustanove za fizičku kulturu.

Veterani : Najbolji strelac Željko Andrić, najbolji golman Dragan Kojić, najbolji igrač Duško Obadović

Seniori: Najbolji strelac  Komarčević, najbolji golman Vićić i najbolji igrač Vladimir Radivojevićturnir-5

Jedan od najboljih turnira bio je upravo ovaj u poslednjoj deceniji.Odlično je sve funkcionisalo pod rukovodstvom direktora Marjanovića koji će sledeće godine pokušati da još više omasovi turnir

Comments

comments

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Captcha loading...