Orlovi izgubili od svetske velesile u Lagatoru

Srbija – Iran 3:6

Dvorana „Lagator“ primila je oko 2000 gledalaca dok je napolju ostalo oko 500 i ako je bio direktan tv prenos na Arena Sport kanalu. Interesovanje je bilo više nego očekivano.
Srbija je povela, ali se na odmor otišlo rezultatom 3:1 za goste. U drugom poluvremenu naši igrači su pokazali bolju igru, ali to nije bilo dovoljno za preokret pa je ekipa Irana na kraju zasluženo slavila.
Lozničani su mogli da uživaju u kvalitetnoj utakmici i vide na delu igrače Srbije, ali se i uvere zašto je Iran jedna od najboljih svetskih ekipa, treća sa Svetskog prvenstva.

STRELCI: 1:0 Rajčević 4, 1:1 Abasi 7, 1:2 Tajebi iz penala 12, 1:3 Šahari 14, 1:4 Oladžobad 28, 1:5 Abasi 30, 2:5 Simić 33, 2:6 Abasi 38, 3:6 Rajčević 39. Dvorana „Lagator“ u Loznici. Sudije: Nebojša Panić, Vladan Radulović (Srbija), Ali Hafizi (Iran).
SRBIJA: Aksentijević, Rašić, Tomić, Pršić, Rajčević.Vulić, Petrov, Vesić, Ramić, Lazarević, Vukadinović, Simić, Stojković, Radovanović.
IRAN: S.Mohamadi, Ahmadi, Sangsefidi, Hasanzadeh, Tajebi. M.Mohamadi, Ganzarbade, Nasrolazed, Oruji, Abasi, Pojur, Šahari, Oladžobad, Azimi.

Comments

comments

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

+ 11 = 18