Lagator doneo još jednu titulu ! OK Loznica

Odbojkaši Loznice u poslednjem kolu(22) Prve „B“ lige u hali ,,Lagator“ savladali ekipu ,,Borca“ iz Paraćina rezultatom 3-0 (25-15,25-16,25-15).

Odlična sezona  za odbojkaše Loznice u kojoj je tim trenera Zlatomira Sretenovića došao do titule prvaka odličnim igrama tokom čitave sezone ostvarivši 21 pobedu uz  samo jedan poraz.Istorijski rezultat za odbojkaški sport u Loznici i potvrda da se radi o kvalitetnom timu koji može još više od plasmana u Prvu ,,A“ ligu.

Na pauzi između drugog i trećeg seta predstavnik regionalnog odbojkaškog saveza Petroviċ Đorđe uručio je pehar i medalje pionirima OK ,,Loznica“ za osvojeno prvo mesto u regionalnoj ligi  čime su izborili učešće na finalnom turniru prvenstva Srbije.

Veliki uspeh za klub i pokazatelj da rezultate seniorske ekipe prate i rezultati mlađih selekcija,  što predstavlja bazu i budućnost  svakog  kluba.

Po završetku utakmice pobednički pehar  namenjen osvajaču prvog mesta u Prvoj ,,B“ ligi  uručen je kapitenu domaćih odbojkaša  Jakovljević Vladimiru, pehar je uručio delegat susreta Zoran Obrenović .

Podizanjem pehara u Lagatoru počelo je slavlje igrača, uprave, članova kluba i navijača uz poruku da ovo nije sve od domaćih odbojkaša.

Predsednik kluba Antonić Branko se zahvalio svim prijateljima kluba, navijačima  i upravi grada Loznica na podršci  uz obećanje da će ekipa Loznice dostojno reprezentovati naš grad kao  i da će  biti  tim za visok plasman u Prvoj ,,A“ ligi.

Od jeseni domaći odbojkaši će odmeravati snage sa ekipama kao što su : Ribnica ( Kraljevo), Napredak (Kruševac), Carina(Smederevo), VGSK (Veliko Gradište) , Partizan (Beograd), Niš

Comments

comments